donderdag 26 maart 2015

Een maand bloggen..

Dat gaat snel! Een maand geleden besloot ik om te gaan bloggen én jullie mee te nemen in ons avontuur om in 10 jaar financieel onafhankelijk  te worden. Afgelopen maand heb ik vele berichten geschreven.  Ik ging schrijven met het idee dat er vast niet veel lezers op mijn blog af zouden komen, maar toch had ik de eerste dag al een ontzettend hoog aantal pageviews. Oké, ik geef toe, die kwamen voor 75% van mij...Ondertussen zie ik een vast aantal bezoekers iedere dag terugkeren, bestaan de pageviews niet meer uit driekwart van mij en ontvang ik veel inspirerende reacties van mensen die ik helemaal niet ken.

Ik heb veel geschreven over onze financiën, maar vooral over onze zoektocht naar een goede balans van besparen, consuminderen en een prettig leven. En ik leer véél; door het zoeken van informatie op internet, door contact te zoeken met onze verzekeraars en bank, maar vooral door de inhoudelijke reacties die gegeven worden op mijn schrijfsels.

Naast het schrijven kan ik ook de verkeersbronnen en statistieken van mijn weblog bekijken. Fantastisch om te zien dat ik veel lezers ontvang van Min of meer, Het rijke wijf, Zakelijk bezuinigen,Consuminderen met plezieren Met een frisse start beginnen Ik kan zelfs bekijken uit welk land de lezers komen. Naast Nederland, België en Duitsland zijn er blijkbaar lezers uit Rusland, Australie en ga zo maar door. Geweldig om te zien hoe mijn blog het WorldWideWeb over gaat.

Ondertussen ben ik behoorlijk verslaafd geraakt aan het bloggen en lees ik uiteraard nog steeds mee bij vele mede-bloggers. Op naar de komende 9 jaar en 11 maanden... Ons einddoel!

Wat wil jij nog lezen op deze blog? 

3 opmerkingen:

 1. Hhmmm Duitsland dus...mogelijk hebben je statistieken ook opgepikt dat ik je tijdens mijn vakantie (wifi van daar dus IP van daar..) af en toe heb gevolgd via mijn telefoon..
  Ik heb werkelijk geen idee wat ik nog wil lezen, van-alles-en-nog-wat helpt vast niet erg..

  Groetjes Lily

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een maand pas?! Het voelt alweer veel langer :D Misschien ook omdat je er direct zo enthousiast in bent gedoken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kijk regelmatig ! En wat wil ik nog lezen ....... geen idee. Ben gewoon benieuwd hoe jij het doet en wat je meemaakt op je reis naar onafhankelijkheid. En ondertussen hoop ik af en toe wat nieuws te lezen en te leren :-). Ga lekker door, blijk ik lekker lezen.

  BeantwoordenVerwijderen