zondag 29 maart 2015

Gratis boodschappen doen!

In Amerika zijn er mensen die de boodschappen volledig gratis kunnen doen door aan 'extreme couponing' te doen. Soms krijgen ze zelfs geld toe bij het kopen van de boodschappen. Dit kunnen ze doen door zoveel mogelijk kortingsbonnen tegelijk in te leveren. In Nederland is zoiets niet mogelijk; over het algemeen staat in de voorwaarden dat de kortingsbon niet geldig is in combinatie met andere kortingsbonnen.


Toch kan je wel gratis boodschappen doen. In Nederland kan dit door gebruik te maken van een GTA.(geld-terug-actie) Op het internet vond ik hier een erg handige site voor; Klik. Hier kan je zien welke acties er op dit moment zijn. Meestal ben ik te druk om hier naar te kijken, maar in mijn vakanties neem ik wel regelmatig de moeite om mee te doen aan een actie. De voorwaarde voor mij is altijd dat het in ieder geval een product moet zijn wat ik ook echt ga gebruiken.

Een paar weken terug had ik via Sc.oupy een aantal producten gekocht. Het geld had ik binnen 3 dagen alweer terug op mijn rekening gestort. Dat zijn natuurlijk wel erg leuke acties.

Doe jij wel eens mee aan een GTA? 
2 opmerkingen:

 1. Ik doe mee aan 100 % terugbetalingsacties en aan 'niet tevreden geld terug' acties als ik gelijkwaardige producten zelf zou aankopen en gebruiken. Wij zijn maar met twee en ik heb een hele voorraad shampoo, doucheproudcten, wasproducten, tandpasta,..... Ons verbruik aan dergelijke producten is lager of de 'aanvoer' ervan. Ik stockeer deze producten in ene van de kasten op de kamers van onze volwassen uit huis wonende kinderen. Aangezien er altijd producten bijkomen, geef ik dan regelmatig aan elk van onze kinderen iets mee zodat ze het zelf niet moeten aankopen. Voor mij heeft de aankoop van dat product dan enkel wat moeite gekocht, een kopietje van het terugbetalingsformulier en het kassatiket en de portkosten. Wij hebben zelf geen vaatwasmachine maar als er een terugbetalinsactie is,, ga ik het product tegen 100 % terugbetaling wel halen en geef het nadien aan één van d ekinderen die wel een vaatwasmachine gebruikt.
  Ik spaar ook allerhande kortingsbonnen en ik heb al ondervonden dat, als er een 100% terugbetalingsactie is, de meeste winkels hier de leveranciersbon ook aanvaarden. Ik betaal dan het product min de waarde van de kortingsbon maar krijg enkele weken later bij de terugbetaling wel de volle aankoopprijs van het product terugbetaald. liesbet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. GTA alleen als ik er echt iets aan heb of om aan iemand te geven die het gebruikt. Laatst overkroketten geprobeerd en dat was lekker maar dan vind ik het weer te duur om later zelf te kopen.

  Kortingsbonnen, ja als ...........zie boven.
  Bijna elke week ook de LidlLikes 50% korting op een bepaald produkt waar je die week op kan stemmen.

  BeantwoordenVerwijderen