zaterdag 9 mei 2015

BOOS! De update...

Afgelopen week zaten vriend en ik voor een stedentrip in Rome. Vooraf had ik een aantal berichten klaargezet, waardoor er toch wat te lezen viel op mijn blog. Rome is overigens een fantastische stad. Naast Rome zijn we ook naar Pompeii geweest, erg indrukwekkend. Mocht je ooit in de buurt van Pompeii zijn, het is een bezoekje zeker waard! Het voelt alsof je 2000 jaar terug in de tijd bent gegaan. Het is een enorme stad en veel groter als ik verwacht had.

Voordat wij op stedentrip gingen hadden wij overigens nog een verschil van mening met de bank. (Hier te lezen) Er werd ons 200 euro aan advieskosten berekend, zonder dat wij advies ontvangen hebben. Hierop hebben wij een mail naar de bank gestuurd, waarop de adviseur via mail een reactie terug heeft gestuurd. Hij geeft aan dat de kosten niet teruggedraaid kunnen worden en wij maar een officiële klacht in moeten dienen. Tot die tijd wordt de aanvraag bevroren. We wachten het maar weer af. Ergens heb ik weinig zin om hier veel tijd en energie in te steken, maar 200 euro betalen voor iets waar wij geen gebruik van hebben gemaakt... dat gaat mij toch ook te ver.

Wat doe jij als je voor jouw gevoel onrechtmatig behandeld wordt? Waar ligt voor jou de grens om er werk van te maken?
4 opmerkingen:

  1. Ik zou hierover contact opnemen met de AFM. Groet Ina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een rotstreek! Zo kan ik ook facturen gaan sturen naar alles en iedereen en als ze niet willen betalen een klacht laten indienen. Lekker makkelijk geld vangen voor de mensen die niet opletten of geen zin hebben in een klachttraject. Zo werkt het toch niet?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hier moet je echt werk van maken hoor! Het gaat niet alleen om veel geld maar je voelt je ook zo opgelicht lijkt me. Het kost even wat moeite misschien maar je staat volledig in je recht.

    BeantwoordenVerwijderen