dinsdag 31 januari 2017

Het maximale uit Euroclix halen..

De een vindt het niets en de ander is er lovend over. Ik ben dol op Euroclix, want ik verdien er maandelijks een erg leuk extraatje mee.  Euroclix is een spaarprogramma waar iedereen zich gratis kan aanmelden. Bij aanmelden ontvang je direct 150 clix (1,95). De clix zijn punten die je later in kan wisselen voor geld. Je kan al bij 1.000 clix (10 euro) een uitbetaling aanvragen.

 De clix verdien je door op mailtjes te klikken, vragenlijsten in te vullen, aankopen te doen, zoeken via bepaalde zoekmachines,  nieuwe leden aan te melden en ga zo maar door. Maar hoe haal je nou het maximale uit Euroclix? Mijn ervaring is dat veel mensen zich aanmelden, denken ... dit schiet niet op...en zich snel weer afmelden. En daar gaat het precies mis, want hoe langer je lid bent, hoe meer je gaat verdienen en hoe beter je het programma leert kennen. En als je eenmaal door hebt hoe het werkt, kan je er steeds meer mee gaan verdienen.

Vandaag laat ik jullie zien wat de mogelijkheden van Euroclix zijn, zodat je het wiel niet zelf hoeft uit te vinden. Wil je met Euroclix aan de slag? Neem dan je tijd om aan de hand van deze blog al een fijne start te maken met verdienen.


Tip!
Voor je start met aanmelden wil ik je de tip meegeven om een apart mailadres te gebruiken om de mailtjes te ontvangen van Euroclix. Dat werkt overzichtelijk en houdt jouw privemail overzichtelijk. De mailtjes die door Euroclix verzonden worden, zijn gemiddeld 1 week geldig, daarna verdien je er geen clix meer mee. Het is dus voldoende om 1x per week even kort in te loggen en op de mailtjes te klikken.

In onderstaande uitleg heb ik printscreens van de website van Euroclix gemaakt om het jou gemakkelijker te maken. Het is dus handig om tijdens het lezen meteen de site open te hebben staan en (als je daar nu tijd voor hebt) meteen aan de slag te gaan. Dan hengel je meteen wat clix binnen.

Lees ook: Cijfers februari 2018

Profielkenmerken invullen
Aanmelden bij Euroclix is gratis en je ontvangt bovendien ook nog eens 150 clix (1,95). Dat is een leuke start, want bij 10 euro kan je al een uitbetaling aanvragen. Vervolgens is het belangrijk dat je meteen je profielkenmerken invult. Hier verdien je ook direct clix mee. De clix worden vervolgens direct aan jouw account toegevoegd. Het is eventjes werk, maar het loont wel. Bovendien gebruikt Euroclix de gegevens om jou toe te voegen aan onderzoeken die passen bij jouw profiel. En daar verdien je wederom extra clix mee. Win-win dus! Het invullen van je profielkenmerken vind je onder het kopje 'clix verdienen' en vervolgens 'marktonderzoek'.Clix assistent
Je zal vast net als mij wel eens wat online kopen. Bij Euroclix verdien je bij al je aankopen eigenlijk clix, mits je dit aangeeft bij je bestelling. En daar ging het bij mij altijd mis, want ik vergat het altijd via de site van Euroclix te doen. Euroclix heeft daarvoor iets heel gemakkelijks. De clix assistent. Het is een programmaatje wat in beeld komt zodra jij online een betaling doet. Je klikt er op en hij schrijft jouw clix direct bij.  De clix assistent kan je ook vinden in het menu onder 'clix verdienen'. Als je er op klikt zie je onderstaand scherm. Een aanrader dus.Overstappen
Ieder jaar moet je echt overstappen van je energieleverancier. Dat levert bakken met geld op door de aanmeldbonus. Als je dat dan toch doet, doe dat dan meteen via Euroclix. Krijg je zowel de korting als de extra clix. Een win-win voor jou dus. Ook 'slim overstappen' kan je vinden in het hoofdmenu onder 'Clix verdienen'.Doorsparen
Dit is wel een kwestie van geduld hebben. En dat vind ik dus wel eens lastig. Voorheen spaarde ik altijd door tot 2.000 clix en liet vervolgens 25 euro op mijn bankrekening storten. Dat doe ik nu niet meer. Nu spaar ik langer door om een hoger rendement te halen. Want hoe meer clix je inwisselt, hoe meer je spaart. Dat is natuurlijk heel fijn, alleen moet je er wel het geduld voor hebben. :)

Afbeeldingsresultaat voor euroclix


Lotteryclix
Iedere dag kan je gratis meedoen met lotteryclix. Op de site kan je met 1 klik op de knop gratis een lot per dag activeren. Je vindt 'lotteryclix' in het menu onder het kopje 'Clix winnen'.

 Afbeeldingsresultaat voor lotteryclix

Gebruik een andere zoekmachine!
Gebruik jij Google als zoekmachine? Als je iedere dag Vinden.nl gebruikt i.p.v. Google, ontvang je clix. En daar merk je dus niets van, alleen dat je via een andere zoekmachine zoekt. Dat is natuurlijk makkelijk verdienen. Je kan er meer over lezen in het menu onder 'clix verdienen' en dan 'vinden.nl'Nieuwe leden aanmelden
Ik heb het beste voor het laatste bewaard. Door nieuwe leden te werven met jouw persoonlijke link, ontvang je per nieuw aangemeld lid 150 clix. Daarnaast ontvang je 10% commissie van ieder aangemeld lid. Daar heeft het nieuwe lid geen last van, hij/zij ontvangt zelf namelijk bij aanmelding ook 150 clix. Win-win voor allebei dus. Wil je weten hoe het precies zit? Kijk dan in het menu onder 'clix verdienen' en vervolgens op 'leden aanbrengen'.Euroclix biedt dus iedereen de mogelijkheid om online extra geld te verdienen. Daar heb je echt geen blog voor nodig, maar je moet dus wel weten hoe het werkt. Ik hoop je met bovenstaande uitleg al een stukje op weg te hebben geholpen.

Als je via google zoekt op Euroclix vind je veel sites die gouden bergen beloven en je willen laten geloven dat er duizenden euro's mee te verdienen is. Nu zal dat voor een enkeling zeker weggelegd zijn, maar de meesten zullen er enkele tientjes of honderden euro's op jaarbasis mee verdienen. Zie het dus niet als een inkomen, maar wel als een leuk extraatje waar je slechts een kleine moeite voor hoeft te doen. Je moet alleen even ontdekken hoe het precies werkt!

Aanbiedingen bij webshops

Ben jij lid van Euroclix? Hoe verdien jij de meeste clix?

* in bovenstaande uitleg staan reflinks van Euroclix. Mocht je lid worden via een link van mij, ontvang ik daar 150 clix voor, bij aanmelding via een link van mij ontvang jij ook 150 clix (= €1,95)

7 opmerkingen:

 1. Ik was ook lid van euroclix. Het meeste verdiende ik met enquêtes. Maar ik had op een gegeven moment meerdere keren dat aan het einde van een lange enquête, het programma gewoon vast liep en ik niets kreeg. Toen op een gegeven moment ik opeens een lager saldo had, wat ik écht heel zeker wist, was ik er klaar mee. Heb me toen maar afgemeld. Vond het oneerlijk en frustrerend. Doe nu alleen nog maar Panelwizard.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Willeke,
   Vervelend dat het programma niet voor jou kon brengen wat je ervan verwachtte. Echter jouw 'opeens een lager saldo' klacht, klinkt ons bijzonder vreemd in de oren. EuroClix zou onder geen beding een saldo afboeken, verminderen of innemen, tenzij er een gegronde reden is. Maar ook die zullen we dan altijd communiceren. Mocht je hier nog een vervolg aan willen geven, dan zijn wij zeker bereid hier een nader onderzoek op in stellen en ontvangen wij graag een bericht.

   Met vriendelijke groet,

   Chris
   EuroClix Ledenservice

   Verwijderen
  2. Geloof me, ik vond het net zo vreemd als jij. Ik had het al eens over gelezen op een bekend forum en toen geloofde ik het niet zo en was ik ervan overtuigd dat diegene zich had vergist. Totdat het mezelf ook gebeurde. Ik heb op dat moment overigens gelijk contact opgenomen met Euroclix, maar zij konden niets voor me doen.

   Verwijderen
 2. Ik doe ook mee aan euroclix, maar al een poosje geleden ben ik beslist gestopt met de enquêtes. Steeds vul je een X aantal vragen in, en dat kunnen er best behoorlijk veel zijn, en dan krijg je de melding dat er genoeg deelnemers zijn of dat je niet tot de doelgroep behoort. Daar heb ik dus gewoon echt geen zin meer in :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit verklaart wel waarom mijn euroclix nooit opliepen. Ik kende de helft niet. Ik vond het dus ook veel te veel moeite voor weinig geld.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vorig jaar heel actief dagelijks geklikt op mails en scannen van te maken onderzoeken. Dat leverde me in 2 maanden gemiddeld 25 euro. Ik spaarde mijn clicks t/m 2.000. Nu verdien ik zeker niet meer zo snel en doe ik er niets aan. Enige waar ik nu op verdien is mensen die via mij zijn aangemeld en als ik nieuwe online aankopen doe via hun link naar bijv. bol.com of nieuwe verzekering. Alleen laatste heb ik vooral vorig jaar gedaan met onze consuminderslagen. Daar valt nu even niets uit te halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Diese Informationen sind aussagekräftig und großartig, die Sie hier über den Euroclix geteilt haben. Ich bin beeindruckt von den Details, die Sie in diesem Beitrag geteilt haben, und es zeigt, wie gut Sie dieses Thema verstehen. Ich möchte mich dafür bedanken, dass Sie diesen Artikel hier geteilt haben. lerne online Geld zu verdienen

  BeantwoordenVerwijderen