donderdag 9 februari 2017

in10jaarfo goes social!

In10jaarfo is vanaf heden ook te vinden op Facebook! In een besloten groep kan je hier discussiëren met andere lezers van in10jaarfo, kunnen tips gedeeld worden en lees je uiteraard de nieuwste artikelen van in10jaarfo.  Daarnaast is er over 2 weken een heuse Like, deel en win actie voor alle facebookleden.

Waar wacht je nog op? Aanmelden maar!
Afbeeldingsresultaat voor vind ik leuk

3 opmerkingen:

  1. Ik heb het aangevraagd. Omdat het besloten is vind ik het fijn. Ik ben op fb gewoon mezelf zonder blog,dus dat is prettig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hou FB het liefst leesbaar. Even lid geweest van RTL nieuws. Aar dat is gewoon spam. De moesuingroep is nu nog aardig, maar eigenlijk al te druk. Ook al zul jij me niet spammen. Ik ga er niet in mee. Ik heb zelfs de app van FB verwijderd ivm teveel energieverbruik.
    Twitter vind ik wel heel fijn. Kort en krachtig.

    BeantwoordenVerwijderen