woensdag 3 mei 2017

Boekstart; gratis koffertje met boeken!

Toen onze dochter geboren werd, kregen we ontzettend veel post van de gemeente. Met allemaal zaken die geregeld moesten worden. Er zat ook een brief bij voor aanmelding bij de plaatselijke bibliotheek. Aangezien het geen eerste prioriteit had, kwam die brief onderop een stapel terecht. En die brief kwam ik nu weer tegen. En na even lezen werd ik helemaal enthousiast!

Boekenstart; gratis koffertje met leesboeken
Bij aanmelding bij de bibliotheek ontvangt je kindje een gratis koffertje met 2 leesboeken. En de bibliotheek is ook nog eens gratis voor kinderen. Nikki is nu 6 maanden en vindt het heerlijk om op schoot te zitten en samen boekjes te lezen. Zo'n koffertje met boekjes is dus een superleuk cadeau.


Ieder kind in Nederland kan zo'n gratis boekkoffertje krijgen bij een lidmaatschap bij de bibliotheek. Heb je van de gemeente nou niet zo'n waardebon ontvangen of ben je hem kwijtgeraakt? Dan kan je hem hier uitprinten!Dus hup naar de bibliotheek & lezen maar!

6 opmerkingen:

 1. Superleuk, onze dochter is een maand jonger als Nikki, wij hebben helaas geen bon gehad, maar ga er alsnog mee aan de slag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan je verzekeren dat bibliotheken niet zo moeilijk doen over het inschrijven van een nieuw jeugdlid zonder die desbetreffende bon. Als het kind mee is zien ze heus wel hoe oud het ongeveer is. Hoe meer leden hoe meer vreugd dus kom erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij hebben dit ook gedaan! Boekjes zijn niet zo favoriet bij mijn zoon, het koffertje juist wel! Ook gaan we maandelijks nieuwe boekjes halen en dan weet je tenminste wat je kind leuk vind en op welke titels je moet letten als je in de kringloop staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij de oudste heb ik het niet opgehaald omdat we al best veel boekjes hadden en het er nooit echt van kwam. Bij de tweede hebben we het wel opgehaald en toen had ik haast een beetje spijt van de vorige keer, we kregen een heel leuk boekje met liedjes en cd! Nu ligt de bon alweer een tijdje klaar om voor het meisje straks ook een koffertje op te halen. Het koffertje is dan weel leuk speelgoed voor haar broers ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij onze oudste bestond dit nog niet, maar voor de jongste hebben we het ook opgehaald. We komen nog steeds heel graag in de bibliotheek!

  BeantwoordenVerwijderen