woensdag 26 juli 2017

Gratis zomeruitje: Dr. Vogeltuinen met blotevoetenpad

Vandaag was het heerlijk weer en besloten we er op uit te gaan. We gingen naar de Dr. Vogeltuinen in 't Harde. Het was mooi weer en we besloten het blotevoetenpad te gaan lopen. We hadden de draagzak mee, want een blotevoetenpad lopen met een buggy leek ons geen succes ;)


De Dr. Vogeltuinen zijn in 't Harde. Eigenlijk tussen Elburg en 't Harde in. Het is een prachtig gebied waar je kan wandelen, thee drinken en het blote voetenpad kan lopen. Echt een aanrader en het kost helemaal niets. Onderstaand een overzicht van de locatie.

Het blotevoetenpad leidt door verschillende velden met bloemen en kruiden. Deze worden gebruikt voor homeopatische geneesmiddelen.
Het is een redelijk uitgebreid blotenvoetenpad met verschillende ondergronden. Je sluit het pad af met een heuse modderpoel waar je doorheen moet banjeren. Gelukkig staat aan het einde een waterpomp, zodat je helemaal schoon weer in je schoenen kan stappen. Al waren er genoeg kinderen die er gewoon een duik in namen. Geweldig gezicht!Naast het blotevoetenpad zijn er verschillende wandelroutes. Ook zijn er verschillende plekken waar je lekker kan zitten of picknicken. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen. Onderweg zijn er verschillende obstakels waar ze overheen kunnen klauteren, is er een speelveldje, een kabelbaan en nog veel meer. Nog op zoek naar een leuk gratis uitje deze zomer? Hier kan je je gerust een dagdeel vermaken!

Wil je meer weten over de dr. Vogel tuinen? Op de website kan je meer informatie lezen.3 opmerkingen:

  1. Heel leuk, om met je voeten de aarde te voelen. Voel je je veel meer samen met de natuur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier zou ik echt best eens naar toe willen. Heerlijk wandelen en dan daarna lekker wat drinken. Dat vind ik leuke uitjes.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen