donderdag 6 juli 2017

Fijn leesvoer: Op je 40ste met pensioen

Eigenlijk werk ik liever niet mee aan interviews, maar voor dit interview maakte ik graag een uitzondering. Via de mail werd ik benaderd of ik mee wilde werken aan een uitgebreid interview voor het Vlaamse blad Humo. Daarbij wilden ze graag mensen spreken die toewerken naar een vroegpensioen of financiele onafhankelijkheid. De journalist wist mij te overtuigen en ik ben heel erg blij met het eindresultaat

In het interview komen meerdere bloggers aan het woord en het geeft naar mijn weten een heel fijn beeld over hoe je financieel onafhankelijk kan worden, zonder dat je nu niet meer geniet van het leven.

Via deze link kan je het artikel helemaal lezen. Veel leesplezier!


Humo 4 juli 2017  

8 opmerkingen:

  1. Wat een goed en leuk artikel! Zeker voor mensen die er eigenlijk niet zo bewust mee bezig zijn, is het een mooie start. En wat leuk dat je zo uitgebreid geïnterviewd bent!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk en vooral interessant artikel met jou en diverse andere bloggers. Wat mij betreft mag het ook in een Nederlands blad gepubliceerd worden.

    BeantwoordenVerwijderen