zaterdag 11 november 2017

Had ik door moeten sparen?

Ik verdien een extra zakcentje met Euroclix. Dat is een online spaarprogramma waar je gratis lid van kan worden en door middel van het verdienen van clix geld kan uit laten betalen. Die clix ontvang je voor het lezen van mails, aanbrengen van nieuwe leden, online winkelen, enquêtes invullen en ga zo maar door. Er zijn via dat programma heel veel mogelijkheden om wat extra geld te verdienen. Ken je het nog niet en wil je er meer over lezen, lees dan eens mijn eerdere stuk over Euroclix.
Nu hoor ik je misschien denken, dat is interessant! Dat is het ook, maar ik temper ook meteen de hooggespannen verwachtingen, want verwacht er geen enorme inkomsten mee. Een paar tientjes/ honderd euro op jaarbasis is realistisch. Als je dat in je achterhoofd houdt, is het een leuk extraatje. En hoe langer je het doet, hoe meer inkomsten je ook kan genereren. Ik werk sinds de start van mijn blog met Euroclix. In het begin viel het mij vies tegen hoeveel ik er mee verdiende, maar na 2 jaar kan ik wel zeggen dat ik meer dan tevreden ben. Het is echt een leuk extraatje geworden waar ik niet veel voor hoef te doen.

Doorsparen loont
Euroclix werkt met clix. Die worden, naarmate je er steeds meer hebt, ook steeds meer waard. Als je eerder uit laat betalen, leveren ze dus ook minder op. Ik spaar altijd door tot 2.000 clix.. Zoals je in onderstaande afbeelding kan zien, ontvang ik bij 2.000 clix 25 euro op mijn spaarrekening.

In 2017 heb ik tot nu toe ruim 10.000 clix verdient. Zie onderstaande afbeelding.
Die heb ik vervolgens in 5 x uit laten betalen op: (1-1-2017 tel ik niet mee, dat is een uitbetaling uit 2016)Ik heb dus in totaal al 125 euro uit laten betalen dit jaar. Maar als ik door had gespaard en nu in een keer de 10.000 clix uit had laten betalen, had ik nu een uitbetaling van 150 euro gehad. Dat scheelt dus 25 euro. Dat ontvang ik natuurlijk echt niet aan rente op mijn spaarrekening in minder dan een jaar tijd met een huidige rente van 0,05%. Voor de komende periode ga ik dus mijn tactiek veranderen. Vanaf heden ga ik doorsparen tot 10.000 clix. Dan duurt het sparen wel wat langer, maar het rendement ligt ook vele malen hoger!

* In het artikel zijn links naar Euroclix geplaatst. Word jij lid via deze link, ontvangen wij beide een bonus van 150 clix. 
 
Ben jij lid van Euroclix? Hoe verdien jij het meeste met dit programma?


8 opmerkingen:

 1. Ik ben ook lid van euroclix en ben er blij mee. Vooral door het invullen van enquetes spaar ik clix. Gelukkig vind ik dat ook heel leuk om te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alleen als ik iets online koop dan denk aan euroclix. Verder gaat het heel langzaam. Mits je natuurlijk veel mensen hebt die via jouw zijn aangemeld dan krijg je ook extra clix.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WoW 10.000 clix in een jaar is heel mooi. Ik zit op 5000 ofzo dit jaar. Ik wil doorsparen voor de 10.000 ook, dus nog even een flinke portie geduld.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik maak ook gebruik van Euroclix en verdien vooral clix met online aankopen. Zo stappen wij bijvoorbeeld als het kan elk jaar over van zorgverzekering/ energiemaatschappij/ woonverzekeringen en dat probeer ik altijd via Euroclix te doen. Ook aankopen in webshops doe ik via Euroclix, maar dan duurt het even voor ik weer een uitbetaling kan doen... Wel spaar ik altijd door tot 10.000 clix.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gaat het bij jou ook regelmatig mis om clix te verkrijgen als je via de site van euroclix naar de webshop bent gegaan?

   Verwijderen
 5. Ja ik ben zeker lid van Euroclix en na 14(!) jaar heb ik in september €325,= laten uitbetalen. Super blij mee en ik moet eerlij toegeven dat ik in die 14 jaar echt wel mindere jaren heb gehad. Dus super blij en ben nu heel gemotiveerd er mee bezig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ken het niet! Doe wel mee aan invotes, dan krijg je elke maand 1 of meerdere enquêtes in je mailbox over een bepaald product. Per enquete ontvang je doorgaans 100 panelpunten wat staat voor 1 euro. Je spaart voor bonnen bij bijvoorbeeld bol.com of andere organisaties. Het kost niet veel tijd en per jaar houd ik er doorgaans 2 boeken aan over van 20 euro bij Bol.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben sinds het begin van het programma, ergens in 2004 lid. De laatste paar jaar ben ik prima tevreden met hoe het gaat. Dat komt ook doordat ze op gegeven moment ervoor hebben gekozen om je een percentage te geven van de clix die mensen die via jou aangemeld zijn verdienen. Zo krijg ik maandelijks toch al snel een paar tientjes op die manier binnen. Ik zit nu bijna op de 50.000 clix (€850 euro). Zo ver heb ik nog nooit doorgespaard, maar ik had het geld toch even niet nodig en de wisselkoers is dan het hoogst.

  Daarvoor stopte ik steeds op 20.000 (€325). Ik vind het een mooi programma en het kost gewoon praktisch geen moeite. Ik doe dagelijks even mee met de lottery (dat is mijn startpagina in de browser), ik heb de Clix Agent om clix te verdienen via bestellingen, ik heb een Euroclix creditcard en ik klik op de sporadische mailtjes die komen. En wil ik even wat sneller sparen, dan vul ik bijvoorbeeld meer enquêtes in.

  BeantwoordenVerwijderen