zondag 31 december 2017

Oudjaarsdag; relaxen & languit op de bank!

De laatste dag van het jaar. En zoals ik op vrijwel alle blogs voorbij zie komen is dit het moment om een terugblik te geven over het afgelopen jaar.  Had je daar op gehoopt, mag je nu stoppen met verder lezen, want dat ga ik jullie besparen.

Oud & nieuw
In voorgaande jaren waren we altijd weg met oud & nieuw of hadden we vrienden bij ons thuis uitgenodigd. Dit jaar doen we het anders. Vandaag doen we lekker helemaal niets. Of beter gezegd; alleen waar we zin in hebben. Na 2 weken met een zieke dochter die ook nog eens slecht slaapt van het vuurwerk, zit ik nu heerlijk in mijn ochtendjas een blogje te typen terwijl manlief uit mag slapen. Dochter speelt op dit moment lekker in haar pyjama met haar speelgoed. Radio 2 aan met de top 2000 op de achtergrond. Heeeeeeeerlijk zo'n ochtend!

Languit op de bank
Vanavond voor ons geen sociale verplichtingen, maar lekker languit op de bank televisie kijken en lekkere hapjes eten. Eventueel nog een rondje door de straat om de buren een fijn 2018 te wensen. Al  weet ik niet of ik het tot 12 uur vol ga houden. Vandaag ben ik  precies 29 weken zwanger en ik wil 's avonds nog wel eens rond 10 uur omvallen van de slaap, misschien dat ik ook dat sociale aspect dit jaar oversla. Vandaag moet niets en mag alles. We gaan het oude jaar uit zoals we volgend jaar verder willen; met een fijne balans tussen moeten en willen. We zien het wel hoe het allemaal loopt.


Ik wens jullie een fantastische jaarwisseling en natuurlijk het allermooiste voor 2018!

3 opmerkingen:

 1. 'Vandaag moet niets en mag alles.' Heel verstandig! Geniet ervan.
  En jullie ook een fantastisch 2018!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, klinkt helemaal goed, jouw dag vandaag! Ik denk ook dat ik de jaarwisseling niet bewust ga meemaken. Ik zit gelukkig om een plek waar geen vuurwerk wordt afgestoken, dus het wordt denk ik een heerlijk rustige nacht ;-) Ook voor jou een mooi 2018!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Morgen om 05:00 uur weer op staan om te werken, vader en broer van vriendlief komen op visite. Als ik het niet vol hou dan ga ik eerder naar bed, hoop dat ik tot 00:30 op kan blijven en dan nog paar uurtjes slapen.

  BeantwoordenVerwijderen