dinsdag 2 januari 2018

Goede voornemens? Zorg voor overzicht! WIN een Flow planner!

2018 is net begonnen en het voelt voor mij altijd als een nieuwe bladzijde. Een jaar waarin ik weer nieuwe uitdagingen aan kan gaan. In de eerste weken lukt het mij altijd goed om mijzelf te motiveren en overzicht te houden, maar gaandeweg het jaar verslap ik altijd een beetje. De doelen raken wat verder achterop en door de dagelijkse hectiek wil ik het overzicht nog wel eens kwijtraken. 

Een van mijn doelen is om dit jaar actief te blijven bloggen. Dit doel stel ik overigens ieder jaar. En gaandeweg ieder jaar heb ik nog een blogdip gehad. Ik hoop dat dit jaar te voorkomen door beter te plannen en organiseren. En daar heb ik nu een handig hulpmiddel voor, dankzij Marloes van Flow Planners.


Overzicht = inzicht
Marloes vroeg mij of ik een Flow Planner wilde testen. Dat wilde ik wel, mits ik ook een planner kreeg om weg te geven aan een lezer. Dat was akkoord en daarom vandaag een winactie speciaal voor jullie. De flow planner heeft Marloes gemaakt om orde, structuur en overzicht aan te brengen in jouw dagelijks leven. En dat is haar behoorlijk gelukt. De planner staat vol met handige vision boards, weekvooruitzichten, dagdoelen en kwartaaltips. Het is een uitgebreide planner geworden gericht op ondernemende & ambitieuze vrouwen. Het is het eerste jaar dat deze mooie en gebruikersvriendelijke planner op de markt is. 


Mijn ervaring met de Flow planner
Ik heb de planner nog niet heel lang, dus een uitgebreide ervaring met de planner heb ik nog niet. Waar ik heel blij van werd:

 • Prachtige, harde spiraalkaft
 • Fijn formaat!
 • Taakoverzicht per week & per dag
 • Mooie combinatie tussen het aanbrengen van werk- & privédoelen
 • Flesjes water per dag ter herinnering om voldoende te drinken 
 • Veel ruimte om aantekeningen te maken
 • Inspiratieplekken om SMART doelen te stellen
 • Mogelijkheid tot uren- & rittenregistratie


Voor mij persoonlijk heeft de planner ook een aantal dingen die minder van toepassing zijn. Zo gaat mijn persoonlijke voorkeur uit naar een bladzijde per dag en heb ik liever wat minder urennotaties per dag, zodat ik meer vrijheid heb om zelf te plannen en meer schrijfruimte heb. Voor de rest is het een heerlijke planner waar ik echt ontzettend blij van wordt. Deze planner gaat mij hopelijk heel veel overzicht en inspiratie geven komend jaar.


Wil jij nou ook zo'n mooie planner? Je kan hem kopen via de website van Flow Planners. En met gebruik van de code 'Simpelrijk' ontvang je ook nog eens 10% korting. 

Wil jij hem helemaal GRATIS hebben? Ik mag er ook 1 weggeven!  En daar hoef je bijna niets voor te doen.

WINNEN!!
Ga naar mijn facebookpagina & geef aan dat je graag de Flow Planner wilt winnen. Het is voldoende om te reageren met het woord 'winnen' onder het bericht.  Heb je geen Facebook? Mail mij dan op info@simpelrijkleven.nl met als onderwerp 'winnen' of geef een reactie (met naam!!!) onder dit blogbericht. 

Alle lezers die meedoen met de actie hebben evenveel kans. De loting vindt plaats door middel van een online trekking van de naam. De uitslag wordt dinsdag 9 januari 2018 op mijn blog en facebookgroep geplaatst.


5 opmerkingen:

 1. Ik waag een gokje om de planner te winnen. Leuke actie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk! Helaas is mijn planner voor 2018 gesneuveld tijdens de verhuizing, dus dit zou super tof zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh! Das wel een hele mooie planner! Ook ik zou deze graag willen winnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook ik hou me van harte aanbevolen...ik zou de planner graag willen winnen om dit jaar écht orde in de chaos te scheppen!

  Groetjes van een lurker-
  Alice.

  BeantwoordenVerwijderen