dinsdag 20 februari 2018

De laatste loodjes.... hulp gevraagd!

Het kan niet lang meer duren voordat baby 2 zich hier gaat melden. En ik moet zeggen dat ik er ook wel klaar mee (of klaar voor) ben. Die dikke buik zit behoorlijk in de weg. Ik kan niet wachten om weer gewoon mijn eigen kleren aan te kunnen en de kleine in mijn armen te hebben. Het voordeel van de laatste loodjes is wel dat ik nu wat meer tijd heb om aan mijn blog te werken. Dat is ook wel een fijne afleiding tijdens mijn verlof en ook met dikke buik nog prima te doen. Achter de schermen ben ik dus druk bezig, maar eigenlijk heb ik voor 1 ding jullie erg hard nodig, aangezien de verwachting is dat ik na de bevalling een tijdje niet online zal zijn.


Moneymonday
Moneymonday is zoals jullie wel vast wel weten een ontzettend goed gelezen rubriek. Veel lezers komen speciaal op maandag naar mijn blog om een financieel inkijkje te krijgen. Alleen kan ik Moneymonday niet in voren schrijven zonder jullie hulp. Moneymonday is namelijk echt een rubriek VOOR en DOOR lezers. Omdat ik niet kan inschatten hoe lang ik uit de running ga zijn, wil ik graag de verhalen wat verder in voren plannen. Wil jij mij helpen en de rest van de lezers heel blij maken?

Meedoen is echt heel eenvoudig en kan ook nog eens volledig anoniem. Door een mailtje te sturen naar moneymonday@simpelrijkleven.nl ontvang je van mij de vragenlijst. Die kan je vervolgens zelf invullen en retour sturen. Ik geef dan bij jou aan wanneer jouw verhaal online komt. Bovendien kan je ook gebruik maken van de grote groep lezers op mijn blog, want er wordt altijd actief gereageerd. Dit kan jou bovendien weer fijne nieuwe inzichten geven. Ik hoop dat er veel mensen zich aanmelden, zodat ik jullie ook in de periode na mijn bevalling gewoon wekelijks kan verblijden met een Moneymondayverhaal, ondanks dat ik zelf in die periode niet zoveel online zal zijn.


Reactie
Ik hoop natuurlijk ontzettend snel te reageren op jullie mailtjes, maar het kan maar zo zijn dat ik al 'te laat' ben met dit oproepje.... dus in dat geval moet die kleine toch nog maar een paar dagen blijven zitten. Want een maandag zonder moneymonday kan natuurlijk niet ;)

Meedoen? Mail naar moneymonday@simpelrijkleven.nl3 opmerkingen: