vrijdag 4 mei 2018

Gratis werkboek: Op weg naar een financieel gezond leven

Op de site van de Rabobank ontdekte ik dat je helemaal gratis een werkboek aan kan vragen. Dit werkboek is voor iedereen die zijn of haar leven financieel goed op orde wil hebben én houden. In het werkboek zet je precies op een rij wat je in de toekomst nodig hebt, en het staat vol tips hoe je jouw doelbedrag bij elkaar krijgt.Ik heb hem zelf aangevraagd, maar nog niet binnen. Misschien vind jij hem ook leuk, aanvragen is helemaal gratis. En ook als je geen klant bij de Rabobank bent, mag je hem aanvragen! Het werkboek wordt binnen 7 werkdagen naar je opgestuurd. 


2 opmerkingen:

  1. Ik heb hem al besteld 2 weken geleden en heb hem al thuis liggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb het boek al een aantal weken in huis. Er staan best nuttige dingen in maar het blijft natuurlijk wel geschreven door een bank. Ze noemen hun eigen producten niet in het boekje, dus dat is positief. Ik ging er vlot doorheen want ik ben single, heb geen kinderen, mijn appartement is hypotheekvrij, ik spaar regelmatig (pay your self first and last), en de buffer is orde. Ik spaar en beleg om eerder met pensioen te gaan. Een derde van het boekje gaat over beleggen, looptijden en rendement maken. Ik vind dat ze daarin wat doordraven. Iedereen aan het beleggen en voor de lange termijn nauwelijks risico, zo lijkt het. Als je de test invult komen er best grote bedragen uit. Taxx Life Blog wijdde er ook een blog aan (https://taxbreddels.blogspot.nl). Het boekje is in ieder geval goed voor de bewustwording.

    BeantwoordenVerwijderen