Meeting Zwolle (30-09-2018); kletsen over geld & lifestyle!

Leef jij ook financieel bewust of wil je dat juist leren? Op 30 september 2018 is er een Zwolle een meeting voor gelijkgestemden die bewust met geld omgaan. Lekker laagdrempelig met een biertje, frisje of watertje in een café kan je kletsen over alles wat met geldzaken en bewust leven te maken heeft. Er is geen vast programma en er zijn geen kosten aan verbonden. Alleen de kosten die je zelf maakt voor een hapje of drankje.


Fire-meeting

Bloggers CheesyFinance en Mr. Amber Tree Leaves hebben in de afgelopen 2 jaar maar liefst 6 FIRE-meetups georganiseerd. Met groot succes! Helaas kon ik door de zwangerschappen/baby's niet eerder aansluiten, maar 30 september wil ik zeker aansluiten. Ik heb vernomen dat Christel aka Het rijke wijf, Joost en Merel van Indefruitboomgaard ook aanwezig zijn. Er zullen vast nog meer bloggers zijn, maar uiteraard ook een hoop mensen die gewoon geïnteresseerd zijn in finance en het leuk vinden om een gezellige middag te hebben. De voorgaande edities zijn goed bezocht en waren zoals ik het gelezen heb altijd erg gezellig!


Lijkt het jou leuk om ook een gezellige middag te hebben en te kletsen met gelijkgestemden? Op de blog van Chris van thepursuitofhot kan je meer lezen. Wil je doorgeven dat jij ook komt? Je mag mailen naar info@simpelrijkleven.nl, ik zorg dat je mail bij Chris terecht komt!

Update 29 juli 2018: Helaas is aanmelden  voor de komende meeting niet meer mogelijk....

Laagdrempelig meekletsen?
Wil je niet wachten tot 30 september maar nu al met gelijkgestemden kletsen? Misschien heb je het bij de andere bloggers al voorbij zien komen. Er is sinds kort een heuse online slack-groep vol met leuke mensen die bewust met geld omgaan. Het leuke aan Slack is dat iedereen zich aan kan melden, of je nou wel of geen blogger bent. Slack is een soort chatkanaal, het zit een beetje tussen een forum en whatsapp in. Er wordt in de groep vooral gespard over het bereiken van financiële doelen en alles wat daarmee te maken heeft. Ieder volgt zijn eigen weg op zijn eigen manier. Het is er hartstikke gezellig. Klets je mee? Meld je gerust aan!

Meeting Zwolle (30-09-2018); kletsen over geld & lifestyle! Meeting Zwolle (30-09-2018); kletsen over geld & lifestyle! Reviewed by simpel rijk leven on juli 27, 2018 Rating: 5

4 opmerkingen:

 1. Dat vind ik altijd zo leuk aan Blogland: gelijkgestemden kunnen elkaar makkelijker vinden, en je ziet dat virtuele contacten op een gegeven moment ook in 'real life' komen.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij (voor de eerste keer samen) zijn er ook bij. Zelf ben ik al bij twee meetups geweest. We nemen onze dochter van 3 maanden dan ook mee. Neem jij je kind/kinderen mee?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. War leuk dat jullie erbij zijn en jullie dochter meenemen! Ik had het eigenlijk niet in de planning om haar mee te nemen, maar ik ga het nu wel overwegen. Ik laat het je nog weten!

   Verwijderen
 3. Jaaaaa, M. en ik zijn van de partij. Ik kijk er naar uit om nieuwe bloggers te ontmoeten. Wij laten onze dochter thuis. Op haar leeftijd (16) is ze blij dat haar ouders er niet zijn haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.