maandag 2 juli 2018

Moneymonday; de financien van...

Mis jij Moneymonday ook zo? De afgelopen weken heb ik door drukte niet kunnen bloggen en verschenen er dus ook geen verhalen online. Op dit moment heb ik een mailbox vol met aanmeldingen, maar helaas nog geen vragenlijsten retour. Ondertussen weet ik uit ervaring dat mensen zich heel enthousiast aanmelden voor de rubriek, maar dat de vragenlijst lang niet altijd terug komt. Dat kost een hoop extra werk voor mij, omdat ik dan vaak nog een aantal herinneringsmails verstuur. Ik ga het daarom vanaf nu anders doen. 


Moneymonday

Moneymonday is een heerlijke rubriek om te lezen. Je mag zomaar meegluren in de inkomsten en uitgaven van iemand anders en het is zo'n heerlijke start van de week! Maar om de rubriek wekelijks te laten verschijnen heb ik natuurlijk wel aanmeldingen nodig. Wil jij anoniem meewerken aan deze rubriek? Beantwoord onderstaande vragen, mail ze naar mij (moneymonday@simpelrijkleven.nl)  en ik plaats het anoniem online.  Uiteraard laat ik je per mail weten op welke datum jouw bijdrage geplaatst wordt.

 • Hoe ziet jouw gezins- en woonsituatie er uit?
 • Hoeveel uur per week werk jij/je partner?
 • Overzicht inkomsten en uitgaven
 • Ben je tevreden met de verhouding tussen de inkomsten en uitgaven?
 • Hoe beheer je de financiën?
 • Heb je de afgelopen tijd grote financiële wijzigingen doorgemaakt en hoe ging je hier mee om?
 • Wat betekende deze wijziging voor je kasboek?
 • Spaar je? Zo ja; welke spaardoelen heb je?
 • Doe je investeringen met jouw geld?
 • Wat is jouw zwakke plek in de financiën?
 • Hoe zorg jij ervoor dat de inkomsten en uitgaven in verhouding zijn?
 • Bespaar je op bepaalde lasten?
 • Op welke lasten bespaar je liever niet?
 • Zitten je partner en jij op 1 lijn als het aankomt op de financiën? Zo ja; hoe zorgen jullie hier voor?
 • Welke boeken/blogs/sites lees jij graag? Welke raad jij de lezers aan?
 • Welke (financiële) tip zou jij de lezers van 'Op zoek naar een simpel & rijk leven' willen geven?

Twijfel je nog? Niet doen! Al ruim 60 mensen gingen je voor. Laten we samen naar de 100 gaan en zorgen veel fijn leesvoer. Meewerken? Mail je antwoorden op bovenstaande vragen naar moneymonday@simpelrijkleven.nl 

Alle eerder gepubliceerde moneymondayerhalen lezen? Op deze pagina kan je ze allemaal teruglezen! 

1 opmerking:

 1. Hallo dames en heren, heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypothecaire lening of een lening nodig om uw project te voltooien? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn firma. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer informatie, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me rechtstreeks een bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

  Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het vervullen van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

  Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
  * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
  * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibele rentevoet - Betaalbare rentevoet van 3%.
  * Hoge goedkeuringspercentages
  * Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
  * Eenvoudige online applicatie.
  * Persoonlijke begeleiding en expertise.
  * Geen verborgen kosten

  Loop een kans niet mis door gebrek aan geld. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

  Voor meer informatie over ons leningsaanbod, stuur ons dan alstublieft uw leningsverzoek via dit e-mailadres sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of op WhatsApp via +447903159998

  Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

  BeantwoordenVerwijderen