donderdag 6 september 2018

Met de billen bloot; augustus 2018

Iedere maand ga ik met de billen bloot en geef een inkijkje in mijn blogstatistieken. Hoeveel bezoekers zijn er maandelijks op mijn blog te vinden? En hoeveel inkomsten heb ik afgelopen maand ontvangen? Vandaag krijg je een inkijkje in mijn cijfers van augustus 2018!

Bezoekers & pageviews
Ik ben wat later met mijn maandelijkse terugblik, maar onder de caterogie beter laat dan nooit, staat hij vandaag toch online! In augustus 2018 plaatste ik 11 berichten online. Zoals iedere maand werd de rubriek Moneymonday weer veelvuldig gelezen. Ook de rubriek fijn leesvoer deed het erg goed.

De afgelopen maand groeiden mijn statistieken weer verder door. Ik werd weer een beetje actiever op Pinterest en facebook. Afgelopen maand had ik 29.230 unieke bezoekers en maar liefst 104.307 pageviews. In onderstaande grafiek kan je mooi zien dat het aan het einde van de maand dagelijks ook wat drukker werd op mijn blog. Ik vermoed dat het einde van de vakantie hier de oorzaak van is.

Disclaimer

Deze maand nam ik eindelijk de tijd om iets te doen wat ik al een hele tijd op mijn to-do list had staan; het schrijven van een disclaimer. Een disclaimer is een vrijwaringsclausule. Het is een eenzijdig document wat je zelf schrijft en plaatst op je blog of op je website. In deze clausule kan je schrijven over je aansprakelijkheid, maar ook over copyright en auteursrecht. Een disclaimer sluit overigens niet alle aansprakelijkheid van jou als blogger uit, bepaalde wettelijke bepalingen gelden immers voor iedereen. Aangezien een disclaimer een eenzijdig stuk is en de lezer geen akkoord kan geven, kan je niet al je verantwoordelijkheden zomaar met een disclaimer wegschrijven.

Mijn disclaimer staat sinds vandaag online. Ik heb daarin geschreven over het verkrijgen van informatie, affliate links en copyright. Zo vermeld ik dat ik geen expert ben, maar persoonlijke ervaringen deel en/of informatie verstrek op basis van verkregen informatie uit betrouwbare bron. Ook geef ik aan dat je niet zomaar zonder toestemming stukken van mijn blog mag kopieren, behalve als dit anders aangegeven staat.

Voor mijn disclaimer geldt overigens hetzelfde als voor mijn privacyverklaring. Je mag hem gerust overnemen, mits met bronvermelding naar mijn blog. Mijn disclaimer kan je hier vinden, maar ook in het bovenste menu op mijn blog.

Inkomsten

De blog Simpelrijkleven is een hobbyblog. Ondanks dat het een hobbyblog is, ontvang ik wel inkomsten via deze blog. Op mijn blog heb ik Google Adsense aan staan. Dit houdt in dat Google advertenties op mijn blog weergeeft. Daar ontvang ik maandelijks een bedrag van. Hoe meer mensen de advertenties zien en/of er op klikken, hoe hoger de bijverdiensten. Google is wel streng in haar voorwaarden. Ik mag niet vertellen hoeveel ik maandelijks van ze ontvang. Wel kan ik vertellen dat Google een uitbetaling doet als je minimaal 70 euro hebt verdient. In 2018 heb ik tot op heden iedere maand nog een uibetaling mogen ontvangen die ruim boven de minimale uitbetalingsgrens ligt.

Naast Google Adsense werk ik met Euroclix. Euroclix is een online spaarprogramma. Het is een programma waarmee je geld kan verdienen door mails te lezen, onderzoeken in te vullen, aankopen te doen, nieuwe leden aan te brengen en ga zo maar door. In juni liet ik 325 euro uitbetalen. Dat zijn 20.000 clix. Mijn doelstelling is om in december 2018 wederom een uitbetaling van dit bedrag te halen. In de afgelopen maand groeide mijn clix naar ruim 7.000 clix. Wil je ook werken met Euroclix? Aanmelden kan via deze link. We ontvangen dan beide 150 clix (€1,95)
Doelen
Sinds 1 augustus ben ik werkzaam in een nieuwe baan met tijdelijke wat meer reistijd. Bloggen zal daarom (mogelijk) komende maand op een iets lager pitje komen. Wel zal wekelijks de rubriek moneymonday online komen. Mijn doel is om 1x per week een persoonlijk blogbericht online te plaatsen. Voor mijn unieke bezoekers en pageviews hoop ik stabiel te blijven of een kleine groei door te maken. We gaan het zien, op naar een nieuwe blogmaand! 

Meer lezen over mijn blogervaringen? Je kan al mijn blogberichten over bloggen HIERRR vinden. 

6 opmerkingen:

 1. Het blijft leuk om dit soort info bij andere bloggers te bekijken, bedankt voor het delen! En top, die cijfers! Hopelijk blijft het komende maand ten minste een beetje stabiel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk stuk weer, je bent een inspiratiebron. Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed dat je een inkijkje geeft in je cijfers. Leuke blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo kijkers, ik ben Nelson en ik sta op het punt mijn getuigenis hier te geven, mijn moeder stelde me voor aan Great Baba Ogbogo toen ze ontdekte dat ik mijn vrouw niet zwanger kon krijgen na 3 jaar van ons huwelijk. Dus deze brachten zoveel problemen in mijn huwelijk en leidden tot een scheiding. zei ze, hij is zeer spiritueel en kan mijn vrouw in vreugde naar mij terug laten keren en we kunnen samen kinderen krijgen. In het begin twijfelde ik niet totdat ik contact met hem opnam en vervolgens machtige betoveringen op mij uitsprak en mijn vrouw deed terugkeren. En nu zijn we ook blij met lieve kinderen, vanaf de dag dat Great BaBa Ogbogo voor mij werkte en mijn problemen oploste. Ik heb een sterke gelofte afgelegd dat ik, zolang ik leef, zal blijven getuigen van de goedheid van zijn grote werken, en dat degenen die met een relatie en huwelijksproblemen worden geconfronteerd, snel contact met hem moeten opnemen en een gelukkige getuige moeten worden zoals ik. Ik laat zijn contact hier vallen, e-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com, of zijn WhatsApp-nummer. + 2349020168697 ...

  Hij zorgde ervoor dat mijn ex-vrouw in vreugde naar mij terugkeerde

  Hij heeft me genezen van een machteloze man tot een echte man.

  BeantwoordenVerwijderen