dinsdag 4 september 2018

Vrouwen zijn beter met geld (Uitslag winactie!)

Vrouwen houden over het algemeen wel van geld, maar niet zozeer van geldzaken. Ze vinden het te ingewikkeld, of denken dat het te moeilijk is en ze het niet kunnen. Vrouwen zijn echter over het algemeen wél goed in geldzaken. Ze zijn zelfs beter dan mannen. Dat mannen minder goed in geldzaken zijn, komt doordat ze nogal testosteron gedreven met geld omgaan. Dat betekent dat ze meer risico's nemen en impulsiever en wispelturig zijn. 
Geldzaken zijn niet eng


Door het ontbreken van kennis kiezen veel vrouwen ervoor om zich afzijdig te houden van de financiën. Het boek Zal ik het anders doen? geeft een mooie basis voor het omgaan met geld. Het eerste deel van het boek gaat vooral over de psychologie van geld en de verschillende manieren waarop mensen met geld omgaan. Het tweede deel van het boek is vooral praktisch. Het geeft veel informatie over pensioenopbouw en beleggen. Het boek legt je in 5 stappen de belangrijkste onderdelen van beleggen uit. Bovendien laat het boek je kijken naar jouw persoonlijke situatie en triggert het je om met jouw financiën aan de slag te gaan.

Het is een fijn boek voor iedereen die meer grip op zijn geld wil krijgen en wil kijken naar de mogelijkheden om meer uit zijn geld te halen. Het boek is geschreven voor vrouwen, maar ook de mannen die nieuwsgierig zijn waarom vrouwen nou beter zijn met geld, kunnen zeker dit boek eens lezen. ;)

De uitslag

Afgelopen zondag kreeg iedereen de mogelijkheid om mee te loten voor het boek Zal ik het anders doen?. Maar liefst 49 mensen deden mee met de actie. En van die 49 kan er natuurlijk maar 1 de winnaar zijn. Door middel van online naamloten kwam de winnaar in beeld.... En de winnaar is:


Bernice Post (Ingeschreven via facebook)

Bernice, wil jij mij een mailtje doen met je adresgegevens? Dan komt het boek z.s.m. naar je toe! 

2 opmerkingen:

  1. Felicitaties voor de winnaar. Meteen na het lezen afgelopen zondag, heb ik het bewuste boek gereserveerd in mijn bibliotheek (en me dus ook niet aangemeld voor de winactie ;)
    Wellicht een tip voor anderen die het boek ook graag willen lezen, maar niet gewonnen hebben.

    BeantwoordenVerwijderen