zondag 7 oktober 2018

Verbouwingsupdate


De eerste klusweek zit er op. Nou ja klusweek, eerder een sloopweek. De afgelopen week was zwaar. De dagen bestonden uit regelen/slopen/klussen, maar ook nog 3 dagen werken. Met een lijf vol spierpijn hebben we vandaag besloten even een rustig dagje te hebben. 

De verbouwing
Eigenlijk alles in de woning is gestript en gestuukt en op de vloer ligt al de eerste laag voor het plaatsen van de nieuwe vloer.  Komende week gaan we opbouwen. Het leukere werk. De keuken wordt geplaatst, vloeren worden gelegd, de dakkapel wordt geplaatst en het schilder- en sauswerk wordt gedaan. Met de kanttekening dat het stucwerk wel helemaal droog moet zijn voor er geschilderd kan worden. 

Op de foto's hieronder een klein inkijkje in onze bouwval.

De keuken to be...
Al 910 kilo weggebracht naar de stort, nog heel veel te gaan....

Stucwerk in de woonkamer moet nog drogen, de vloer heeft de voorbereiding voor het leggen gehad
De hal boven 

To be continued ...

10 opmerkingen:

 1. Jeetje wat hebben jullie hard gewerkt! Succes met de rest!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tjee..wat al veel gedaan zeg!
  Ik weet inmiddels ook waar al mijn spieren zitten:) ..zijn nu ook een week bezig in ons nieuwe(oude) huisje. Maar genieten nog elke dag, zeker met dit mooie weer.
  Succes verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel gedaan al. Succes verder, nu opbouwen veel leuker.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk om jullie nieuwe huis updates te volgen! Het gaat vast mooi worden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog een behoorlijke klus zo te zien, maar het lijkt erop alsof jullie er flink de vaart in hebben. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo, dat schiet al lekker op! Heel veel succes de komende tijd; ik zit er ook zo bij, haha. Hopelijk gaat het bij jullie ook de goede kant op!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Capital Lending and Mortgage Group offer Business Financing and business loans with 3%, Quick Approval,Email: capitallendinghelpdesk@gmail.com
  Blog: https://capitallendingfince.blogspot.com/

  --------------------------------------------------
  kapitaalleningen en hypotheekgroepen bieden zakelijke financiering en zakelijke leningen met 3%, snelle goedkeuring, e-mail: capitallendinghelpdesk@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen