vrijdag 23 november 2018

Locatie, locatie, locatie

'T was een tijdje stil hier. Geen tijd, maar bovenal ook geen behoefte om van mij af te schrijven. De afgelopen periode was druk.  We maakten lange dagen om ervoor te zorgen dat we over konden naar ons nieuwe plekje. En dat is gelukkig gelukt.

T verhuizen ging niet zonder slag of stoot. Het was knallen om het te redden. Onze planning om in 2 weken ons huis te verbouwen bleek iets te strak We hadden een kleine overbrugging nodig, maar sinds 2 weken wonen we er echt. En dat is genieten met een grote G, want wat een rijkdom om iedere dag dit te mogen zien in je tuin... Het huis voelt, ondanks dat het nog niet helemaal af is, al helemaal als thuis. De rust in en om het huis is verrukkelijk. En de drukte is ook zo opgezocht. Geen dagelijkse files meer, maar de rust van de Veluwe. Dichtbij familie en vrienden. Dit is het 3e huis war we samen wonen. We verhuisden tot nu toe om de 5 jaar, maar hier hopen we toch wel heel wat langer te wonen. 

8 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat het al helemaal als thuis voelt! Het klinkt heel prettig!

  nicole@huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig hoor zo in de natuur wonen met een grote tuin.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat prachtig zeg! De foto's zien er geweldig uit en de rest klinkt ook goed: rust, maar toch levendigheid in de buurt als je ervoor kiest, niet meer in de file staan én dicht bij familie en vrienden. Dat scheelt ook heel veel tijd, ergernis en kosten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er heerlijk uit, geniet er lekker van! Mooie omgeving de Veluwe! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moest even bij lezen want heb alles helemaal gemist met jullie veranderingen, maar wat gaaf zeg! Jullie werk is ook meer bij de Veluwe? Heerlijk zo'n bosrijke tuin. Kijk uit naar foto's als het huis helemaal klaar is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben erg blij om mijn ervaring hier te delen, mijn naam is Brenda en ik was gelukkig getrouwd. Pas toen mijn man zei dat ik hem bedroog, werden we allebei zeurende paren, hij kon het niet geloven, noch vertrouwde hij op mijn woorden, dus vroegen we om een scheiding, later werden we gescheiden en beloofden we dat we het nooit zouden goedmaken. Lang probeerde ik verder te gaan, maar ik kon niet zonder hem blijven, dus begon ik een zoektocht naar de terugkeer van mijn man, toen werd ik doorverwezen naar Dr.IZOYA. Een geweldige man die ik tegenkwam, hij sprak een liefdesbetovering uit en zorgde ervoor dat mijn man binnen 24 uur terugkeerde. hiermee ben ik hier om het contact van Dr. IZOYA te delen, hem te bereiken via drizayaomosolution@gmail.com. Hij is inderdaad krachtig en gespecialiseerd in de volgende zaken ...
  (1) Allerlei liefdesbetoveringen. (2) Stop met scheiden. (3) Beëindig onvruchtbaarheid. (4) Heb geestelijke hulp nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo kijkers, ik ben Nelson en ik sta op het punt mijn getuigenis hier te geven, mijn moeder stelde me voor aan Great Baba Ogbogo toen ze ontdekte dat ik mijn vrouw niet zwanger kon krijgen na 3 jaar van ons huwelijk. Dus deze brachten zoveel problemen in mijn huwelijk en leidden tot een scheiding. zei ze, hij is zeer spiritueel en kan mijn vrouw in vreugde naar mij terug laten keren en we kunnen samen kinderen krijgen. In het begin twijfelde ik niet totdat ik contact met hem opnam en vervolgens machtige betoveringen op mij uitsprak en mijn vrouw deed terugkeren. En nu zijn we ook blij met lieve kinderen, vanaf de dag dat Great BaBa Ogbogo voor mij werkte en mijn problemen oploste. Ik heb een sterke gelofte afgelegd dat ik, zolang ik leef, zal blijven getuigen van de goedheid van zijn grote werken, en dat degenen die met een relatie en huwelijksproblemen worden geconfronteerd, snel contact met hem moeten opnemen en een gelukkige getuige moeten worden zoals ik. Ik laat zijn contact hier vallen, e-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com, of zijn WhatsApp-nummer. + 2349020168697 ...

  Hij zorgde ervoor dat mijn ex-vrouw in vreugde naar mij terugkeerde

  Hij heeft me genezen van een machteloze man tot een echte man.

  BeantwoordenVerwijderen