vrijdag 23 november 2018

Locatie, locatie, locatie

'T was een tijdje stil hier. Geen tijd, maar bovenal ook geen behoefte om van mij af te schrijven. De afgelopen periode was druk.  We maakten lange dagen om ervoor te zorgen dat we over konden naar ons nieuwe plekje. En dat is gelukkig gelukt.

T verhuizen ging niet zonder slag of stoot. Het was knallen om het te redden. Onze planning om in 2 weken ons huis te verbouwen bleek iets te strak We hadden een kleine overbrugging nodig, maar sinds 2 weken wonen we er echt. En dat is genieten met een grote G, want wat een rijkdom om iedere dag dit te mogen zien in je tuin... Het huis voelt, ondanks dat het nog niet helemaal af is, al helemaal als thuis. De rust in en om het huis is verrukkelijk. En de drukte is ook zo opgezocht. Geen dagelijkse files meer, maar de rust van de Veluwe. Dichtbij familie en vrienden. Dit is het 3e huis war we samen wonen. We verhuisden tot nu toe om de 5 jaar, maar hier hopen we toch wel heel wat langer te wonen. 

6 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat het al helemaal als thuis voelt! Het klinkt heel prettig!

  nicole@huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig hoor zo in de natuur wonen met een grote tuin.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat prachtig zeg! De foto's zien er geweldig uit en de rest klinkt ook goed: rust, maar toch levendigheid in de buurt als je ervoor kiest, niet meer in de file staan én dicht bij familie en vrienden. Dat scheelt ook heel veel tijd, ergernis en kosten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er heerlijk uit, geniet er lekker van! Mooie omgeving de Veluwe! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moest even bij lezen want heb alles helemaal gemist met jullie veranderingen, maar wat gaaf zeg! Jullie werk is ook meer bij de Veluwe? Heerlijk zo'n bosrijke tuin. Kijk uit naar foto's als het huis helemaal klaar is.

  BeantwoordenVerwijderen