Welkom op mijn blog! Wat leuk dat je de moeite neemt om wat meer over mij te weten te komen.

Ik ben Janine (getrouwd & 2 kids) en sinds februari 2015 blog ik op het wereldwijdeweb. Ik blog over consuminderen, gezond leven, reizen, moestuinieren, besparen, investeren en aflossen op de hypotheek centraal. Met daarbij als doel om in 10 jaar tijd onze volledige hypotheek afgelost te hebben. Een bijzonder ambitieus plan als je weet dat onze hypotheek in 2015 €333.000 bedroeg. Zoveel geld aflossen in zo'n relatief korte termijn? Het lijkt onmogelijk, maar is het dat ook?We gaan niet mee in de maatschappij waarin alles zo snel mogelijk vervangen moet worden en we vragen ons bewust af of een uitgave nodig is. Door het bloggen zijn onze ogen nog verder open gegaan en gaan we sneller dan ooit richting financiële onafhankelijkheid. Rijk willen we niet worden, wel willen we de vrijheid hebben om te doen wat voor ons belangrijk is. Ons geluk zit niet in materiële zaken, maar in het hebben van quality time! Tijd die wij in kunnen vullen zoals wij dat willen.

Op mijn blog laat ik zien hoe onze weg naar financiële vrijheid verloopt. Doe je met ons mee?Reviewed by simpel rijk leven on juni 21, 2018 Rating: 5

2 opmerkingen:

  1. Leuke pagina over jullie, lekker weer je blog verfrissen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie mini-in10jaarfo. Er gaat een hele nieuwe wereld voor je open!
    Zit net jullie "Over in10jaarfo" hierboven te lezen en ben benieuwd naar hoe je FO gaat worden door voornamelijk op het aflossen van jullie huis te focussen (zo lees ik het althans)? Om echt FO te worden heb je toch alternative inkomsten bronnen nodig (zoals idd inkomen uit internet/crowdfunding). Een afgelost huis is leuk, maar zet een groot deel van je vermogen vast, dat je anders goed kan gebruiken voor inkomsten, toch?

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.