Welkom op mijn blog! Wat leuk dat je de moeite neemt om wat meer over mij te weten te komen.

Ik ben Janine (getrouwd & 2 kids) en sinds februari 2015 blog ik op het wereldwijdeweb. Op mijn blog schrijf ik bewust anoniem. Alhoewel je wel mijn voornaam hier kan vinden, zal je mijn volledige naam of privéfoto's niet snel tegenkomen op mijn blog. Dat doe ik, omdat ik veel schrijf over onze persoonlijke financiën. Daarnaast is mijn blog een (uit de hand gelopen) hobby en heb ik een parttime baan. 

Ik blog over consuminderen, gezond leven, moestuinieren, besparen, investeren en aflossen op de hypotheek. We hebben als doel om in 10 jaar tijd onze volledige hypotheek af te lossen. Op Simpelrijkleven nemen we je graag mee op onze weg hier naar toe. 


We gaan niet mee in de maatschappij waarin alles zo snel mogelijk vervangen moet worden en we vragen ons bewust af of een uitgave nodig is. Door het bloggen zijn onze ogen nog verder open gegaan en gaan we sneller dan ooit richting financiële onafhankelijkheid. Rijk willen we niet worden, wel willen we de vrijheid hebben om te doen wat voor ons belangrijk is. Ons geluk zit niet in materiële zaken, maar in het hebben van quality time! Tijd die wij in kunnen vullen zoals wij dat willen.
2 opmerkingen:

  1. Leuke pagina over jullie, lekker weer je blog verfrissen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie mini-in10jaarfo. Er gaat een hele nieuwe wereld voor je open!
    Zit net jullie "Over in10jaarfo" hierboven te lezen en ben benieuwd naar hoe je FO gaat worden door voornamelijk op het aflossen van jullie huis te focussen (zo lees ik het althans)? Om echt FO te worden heb je toch alternative inkomsten bronnen nodig (zoals idd inkomen uit internet/crowdfunding). Een afgelost huis is leuk, maar zet een groot deel van je vermogen vast, dat je anders goed kan gebruiken voor inkomsten, toch?

    BeantwoordenVerwijderen